Succes

De eerste stap is al succes

Deze site met informatie over coaching, therapie en loopbaan bekijken is je eerste stap. Je bent in beweging! Of je nu kiest om de weg te vervolgen op zoek naar een andere begeleider of dat je besluit de volgende stap te zetten en te komen kennismaken, mijn wens voor jou is dat je in beweging blijft. Hoe ver weg je doel ook lijkt, je beweegt er nu al naartoe. Zet door!

Jouw dromen, je wensen, je verlangens, datgene wat je in je leven probeert te veranderen- het gebeurt allemaal nu. De wil tot verandering, de gedroomde dromen, de wens dat dingen worden zoals je ze voor je ziet, dat zijn allemaal daden van het onbewuste die, stap voor stap tot verandering leiden.
Fantaseren doe je in een oogwenk, maar bereiken wat je hoopt kost tijd. Maar toch, vanaf het moment waarop een bepaald beeld zich aan je opdringt en je in hart en ziel gevoelens van hoop en verwachting koestert – een droombeeld dat je stilletjes voor jezelf hebt herkend – ben je begonnen die gedroomde mogelijkheid te realiseren.
Wat je streven ook is, welke droom je ook najaagt, welke verandering je ook verlangt, vergeet niet: het is al begonnen. Het verlangen als zodanig is de eerste stap op weg naar verwezenlijking. Het gebeurt NU.  

–Daphne Rose Kingsma

“Succes is de reis, niet een bestemming”

Deepak Chopra