De praktijk
Cliënten komen voor hun gesprekken graag naar Leimuiden toe. Mijn praktijk is gevestigd in het bijgebouw van een voormalige molen: de Grietmolen. In het verleden werd deze molen gebruikt om het water uit de polder te pompen. De molen is nu een woonhuis en ik werk in een sfeervol deel van het bijgebouw op vijf minuten loopafstand van mijn huisadres.
Leimuiden, Kerklaan 120, praktijkadres KaleidoSCOPE

Een plek die uitnodigt tot stilstaan bij jezelf.

Mijn praktijk ligt aan de rivier de Drecht in een bijzonder landelijke omgeving. Het is een locatie die de sfeer en rust uitademt waar menig cliënt naar verlangt. Voor mij is de plek een geweldige hulpbron. Ooit droomde ik van een werkplek dichtbij huis in het groen aan water. Heel bijzonder dat ik die plek begin 2007 zo dichtbij huis vond. Het is een inspirerende omgeving in alle seizoenen. Het dagelijkse leven laat je als cliënt achter je, zodra je de oprijlaan naar de molen inrijdt. Rust, ruimte en natuur vormen zo de natuurlijke overgang naar een moment van stilstaan bij jezelf.

Parkeren kan bij de molen zelf. Ook per openbaar vervoer is mijn praktijk goed te bereiken.